Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-07@22:58:25 GMT

بافت فرسوده کار و سرمایه مردم را قفل کرده است

تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۱۴۷۹۴۳

بافت فرسوده کار و سرمایه مردم را قفل کرده است

به گزارش خبرنگار مهر فاطمه محمد بیگی در نشست هم اندیشی شهرداران قزوین که بعد از ظهر یکشنبه در سالن جلسات مفاخر شهرداری برگزار شد اظهار کرد: ما در پارلمان ملی بلندگو و صدای شما و مردم هستیم و سکان‌دار این امر هستیم که مطالبات مردم را ذکر کنیم اما در بحث امورات شهرداری باید توجه داشته باشیم که مطالبات را اسیر امور نکنیم و سریع‌تر به امور مردم بپردازیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم قزوین، آبیک و البرز در مجلس شورای اسلامی اذعان کرد: مسئله بافت فرسوده کار و سرمایه مردم را قفل کرده و اجازه رشد، سرمایه‌گذاری و برنامه‌ریزی را به آنها نمی‌دهد که این مسئله باید هرچه زودتر برطرف شود.

وی افزود: مسئله فساد نیز جزو چالش‌های اداری است اگرچه در برخی از مواقع وقوع فساد ناخواسته است زیرا برخی در پشت صحنه سیستماتیک برنامه ریزی می‌کنند و مدیران شهری که در گود هستند دچار مشکل می‌شوند که البته در این مسئله رویکرد شفافیت، هوشمندسازی، مردمی سازی به کاهش فساد کمک می‌کند.

محمد بیگی با اشاره به ارتقا وضعیت المان‌های شهری بیان کرد: ارائه خدمات فرهنگی و اجتماعی، فعالیت ویژه در عرصه سلامت، توجه به مسئله اعتیاد و درمان آن باید جزو اولویت‌های شهرداری‌ها باشد چنانچه در حال حاضر استان از نظر اعتیاد زیر ۱۸ سال جز استان‌های اول است.

وی وضعیت سایت محمدآباد را برای سلامت مردم خطرناک دانست و عنوان کرد: توسعه ریلی با پیوست‌های اجتماعی و فرهنگی نیز از مواردی است که می‌تواند سبب توسعه فضای کسب و کار و ارتقای سطح فرهنگی و اجتماعی شود.

این مسئول در پایان گفت: مسئله ضعف ایده از جمله مشکلات ما در شرایط فعلی است درحالی که ما از تفکر خلاق بهرمند هستیم اما لازم است این تفکرها را به ایده تبدیل شود.

کد خبر 5401435

منبع: مهر

کلیدواژه: قزوین شهرداری قزوین بارش برف بوشهر ویروس کرونا کرمانشاه خطبه های نماز جمعه آمار کرونا بارش باران سیلاب برف و کولاک گرگان ایلام عکس استانها شیوع کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۴۷۹۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف اثر تاریخی، پیاده راه سازی در بافت مرکزی همدان را متوقف کرد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان همدان، محسن معصوم علیزاده در گفتگویی با اعلام این خبر افزود: به دنبال اجرای این طرح، امروز در هنگام خاک برداری، قسمتی از یک اثر تاریخی در محدوده میدان امام همدان نمایان شد که به صورت موقت ادامه اجرای کار متوقف شده است.

معصوم علیزاده گفت: تیم کارشناسی بررسی ابعاد مختلف این اثر تشکیل شده است تا هرچه زودتر نسبت به انجام مراحل کاوش و ادامه روند اجرای طرح تصمیم‌گیری شود.

وی اضافه کرد: تصمیم داریم در صورت کشف اثر تاریخی، از آن به عنوان بک ظرفیت گردشگری برای شهر همدان استفاده کنیم.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان همدان خاطرنشان کرد: در کنار انجام کاوش، نمی‌خواهیم جلوی اقدامات عمرانی شهر گرفته شود و تلاش داریم کارهای عمرانی شهر ادامه داشته باشد.

وی با اعلام اینکه همدان یکی از تاریخی‌ترین شهرهای ایران است و باید آثار تاریخی آن حفظ شود، اظهار داشت: همانطور که در همه نقاط استان از میراث فرهنگی حفاظت می‌شود، ناظران یگان حفاظت میراث فرهنگی بر این طرح نیز توجه ویژه دارند تا از هرگونه آسیب و دخل و تصرف در آن جلوگیری شود.

وی یادآور شد: هنوز ابعاد مختلف این اثر شناسایی نشده و در نخستین فرصت نسبت به کاوش آن تصمیم‌گیری خواهد شد.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان همدان با بیان اینکه بارها به شهرداری و شرکت‌های خدمات رسان اعلام شده که با هر کنده‌کاری در همدان احتمال برخورد به آثاری وجود دارد و شواهد باستان‌شناسی در این شهر فراوان است ادامه داد: در محدوده میدان امام خمینی(ره)، با توجه به سایت‌موزه‌ای که در این محوطه پیدا شده، ممکن است در هر خیابان نزدیک آن، به آثاری باستانی برخورد کنیم.

وی با تاکید بر اینکه پیدا شدن این بنا را یک ظرفیت مناسب گردشگری برای شهر همدان می‌دانیم که می‌توان در پیاده‌راه باباطاهر هم شاهد یک سایت موزه شبیه میدان امام(ره) بود و با پوشش شیشه‌ای در معرض دید عموم قرار داد، افزود: این موارد باید بررسی شود و باستان‌شناسان ما جلساتی برگزار کنند و به موارد لازم برسند که تاکید این است، قابلیت یک سایت موزه کوچک در ابتدای باباطاهر وجود دارد.

لازم به ذکر است، عملیات پیاده راه‌سازی خیابان باباطاهر به عنوان سومین خیابان به میدان مرکزی شهر همدان، دوشنبه هفته گذشته (۱۰ اردیبهشت) با یکصد میلیارد ریال اعتبار آغاز شده است.

استان همدان به عنوان پایتخت تاریخ و تمدن ایران زمین، بیش از یک هزار و ۸۰۰ اثر تاریخی و گردشگری دارد که بیش از یک‌هزار مورد آن ثبت ملی شده است.

۴۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903264

دیگر خبرها

  • یک اتفاق جدید در بازار مسکن؛ مالکان و مستاجران منتظر این تغییر باشند
  • اعتماد اجتماعی مردم به فرهنگیان مهمترین سرمایه آموزش و پرورش است 
  • برگزاری ۵ رزمایش برای نوسازی بافت های فرسوده
  • عکس‌های تکان‌دهنده از سردر یک باشگاه لیگ برتری؛ بافت فرسوده یا ساختمان باشگاه صنعت نفت آبادان؟
  • بسته تشویقی ویژه بافت‌های فرسوده شهر اصفهان اعلام شد
  • بافت‌های فرسوده شهری، فرصتی برای توسعه گردشگری
  • سرمایه‌گذار معروف: هوش مصنوعی راهی برای کلاهبرداری است
  • کشف اثر تاریخی، پیاده راه سازی در بافت مرکزی همدان را متوقف کرد
  • لبه تیغ
  • آغاز اجرای طرح چهره به چهره در محلات فرسوده با ۷۰۰ گروه