Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-07@06:14:54 GMT

نویسنده پیشکسوت دفاع مقدس، دبیر جایزه جلال شد

تاریخ انتشار: ۱۴ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۵۳۴۱۶۷

نویسنده پیشکسوت دفاع مقدس، دبیر جایزه جلال شد

به گزارش خبرگزاری فارس، ابراهیم محمد حسن بیگی و مصطفی راضی جلالی در احکام جداگانه‌ای از سوی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به ترتیب به عنوان دبیر علمی و دبیر اجرایی سیزدهمین دوره جایزه ادبی جلال آل احمد منصوب شدند.

در حکم سیدعباس صالحی خطاب به ابراهیم محمد حسن بیگی آمده است: «نظر به پیشنهاد معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و موسسه خانه کتاب و ادبیات ایران، با توجه به سوابق و تجارب ارزنده شما در عرصه ادبیات داستانی به موجب این حکم به عنوان «دبیر علمی سیزدهمین دوره جایزه ادبی جلال‌آل احمد» منصوب می‌شوید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مقتضی است بر اساس ضوابط مندرج در آیین‌نامه جایزه  و در همکاری با اعضای محترم هیأت علمی و دبیر اجرایی جایزه، اقدام لازم در زمینه برگزاری شایسته این رویداد ادبی را معمول فرمایید. مزید توفیق شما را از خداوند متعال مسألت دارم.»

همچنین در حکم وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی خطاب به مصطفی راضی جلالی آمده است:

«نظر به سوابق و تجارب ارزشمند جنابعالی در عرصه‌های فرهنگی، به‌ویژه در حوزه ادبیات به موجب این حکم به عنوان «دبیر اجرایی سیزدهمین دوره جایزه ادبی جلال آل‌احمد» منصوب می‌شوید.

امید است با استعانت از خداوند متعال و تعامل موثر با اساتید و نویسندگان ارجمند و اعضای محترم هیأت علمی، در برگزاری شایسته‌تر این رویداد ملی موفق و موید باشید.»


ابراهیم حسن بیگی که با نوشتن مجموعه داستان «چته‌ها» در دهه ۶۰، نام خود را به عنوان نویسندگان متقدم دفاع مقدس ثبت کرد، در سال ۱۳۳۶ در روستای خواجه نفس از شهرستان بندر ترکمن متولد شد. تاکنون آثاری از وی در حوزه داستان کوتاه، ادبیات کودک و نوجوان، دین و دفاع مقدس منتشر شده است. «اشکانه»، «ریشه در اعماق»، «نشانه‌های صبح»، «معمای مسیح»، «محمد»، «قدیس» و ... برخی از آثار وی است که رمان «محمد» از پرفروش‌ترین کتاب‌های حسن‌بیگی به تازگی در فرانسه ترجمه شده است.

گفتنی است اعضای هیأت علمی جایزه ادبی جلال طی روزهای آینده معرفی می‌شوند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: وزیر ارشاد فرهنگ حکم جلال آل احمد جایزه ادبی جلال حسن بیگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۳۴۱۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشت میزبان دوازدهمین کنگره ملی سوختگی ایران شد

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گیلان گفت: کنگره ملی سوختگی، دوم و سوم خردادماه امسال به میزبانی رشت برگزار می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، رامیار فرزان امروز در نشست خبری دوازدهمین کنگره کشوری سوختگی در رشت، اظهار داشت: تاکنون 361 مقاله در این کنگره دریافت شده که 178 مقاله تایید، 48 مقاله برای ارائه شفاهی و 130 پوستر نیز در آن پذیرفته شده است.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گیلان سوختگی را یک بیماری بسیار شایع دانست که افراد زیادی درگیر آن می‌شوند، افزود: 90 تا 95 درصد سوختگی‌ها قابل پیشگیری هستند.

رئیس دوازدهمین کنگره ملی سوختگی با بیان اینکه این کنگره، دوم و سوم خردادماه امسال به میزبانی رشت برگزار می‌شود، گفت: تمامی مقدمات لازم برای برگزاری این کنگره با مشارکت بخش خصوصی و نخبگان علمی اعم از متخصصان، پرستاران و پیراپزشکان انجام خواهد شد.

محمد طلوعی فوق تخصص جراحی پلاستیک، ترمیمی و سوختگی و دبیر علمی دوازدهمین کنگره ملی سوختگی نیز در این نشست با بیان اینکه سالانه 180 هزار مورد سوختگی در دنیا اتفاق می‌افتد، اظهار کرد: آمار سوختگی‌ها در کشورهای توسعه‌نیافته بیشتر است و علت بسیاری از سوختگی‌ها نیز فقدان زیرساخت‌های مناسب گرمایشی است.

به گفته دبیر علمی دوازدهمین کنگره ملی سوختگی، اصلاح مصرف به ویژه در گاز، سوخت و دمای آب مصرفی در کاهش سوختگی‌ها موثر است.

طلوعی با اعلام اینکه در بیمارسان ولایت رشت به عنوان قطب درمان سوختگی، سالانه 500 مورد سوختگی داریم، خاطرنشان کرد: چهار برابر این بیماران با مراجعه به مرکز سوانح و سوختگی ولایت به صورت سرپایی درمان می‌شوند.

وی با اشاره به طولانی بودن و تحمیل هزینه‌های مالی و روانی ناشی از سوختگی، تصریح کرد: فرد سوخته تا سال‌ها تحت تاثیر قرار می‌گیرد و متحمل هزینه‌های روانی، اجتماعی و مالی می‌شود.

دبیر علمی دوازدهمین کنگره ملی سوختگی با بیان اینکه مردان بیشتر از بانوان درگیر سوختگی می‌شوند، گفت: بیشترین سنین سوختگی بین 10 تا 40 سال است و شایع‌ترین دلیل سوختگی‌ها نیز شعله‌ها هستند.

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • تمرکز نشر صاد بر انتشار داستان‌هایی با روایت ایرانی است
  • کتاب‌هایی که اگر فیلم شوند، پرفروش می‌شوند
  • روایت زندگی محمد دبیر سیاقی در نمایشگاه کتاب عرضه می‌شود
  • محمد علی علومی شاهنامه‌پژوه بمی درگذشت
  • نویسنده سرشناس ایرانی در ۶۳ سالگی درگذشت
  • جایزه نوبل ادبی باید به فردوسی تعلق می‌گرفت
  • رشت میزبان دوازدهمین کنگره ملی سوختگی ایران شد
  • «تله موش» روی صحنه می رود
  • بازیگر سینما و پیشنهاد کتابی مرموز
  • نویسنده ادبیات نوجوان باید مخاطب را با توانمندی هایش آشنا کند